N A P J A I M.
NAVIGÁCIÓ

Ajánlott böngésző: Google Chrome

CRYBABY BLOGJA
crybaby.gportal.hu
Sziasztok! c: Az oldal témája a személyes blog, de igazából mindenfélét tervezek felpakolni rá, ami engem érdekel, vagy ami nekem fontos. Mivel szeretnék névtelen maradni, a crybaby-t használom a nevemként. Egy 21 éves, debreceni születésű, azonban immár kispesti életvidám pezsgő lány vagyok, gazdinfót tanulok Debrecenben, szeretek kimozdulni a barátaimmal, a sorozatokat (főleg vizsgaidőszakban), az állatokat; szeretek fotózni, videózni és túrázni, utazgatni. Sok minden érdekel, igazából szinte minden egy kicsit. Kíváncsi természetű vagyok, szeretek másokat meghallgatni, KLIKK TOVÁBB >>

INTERJÚ VELEM <
G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS <

 
♥ AKTUÁLIS ♥

 
TEENDŐK

Aktuális: 2018. augusztus 31-ig.

átmenni az összes tárgyból tavasszal
konditerem 
rendszeres futás 
egészséges étkezés 
manikűr 
LeszFeszt, Kisvárda 
Campus fesztivál, Debrecen 
fogorvos 
GT csapvezető felkészítő tábor, Dombrád 
Olaszország 
-10kg nyár végére!  

 
OLDAL INFÓK
URL: crybaby.gportal.hu
SZERKESZTŐ: crybaby
NYITÁS: 2017.07.15.
TÉMA: blog/napló
KÓDOK: GF & saját
E-MAILcrybaby.gportal@gmail.com
Köszönöm, hogy benéztél! :)
 
BLOG

#4 AKIKET ELLÖKTEM

2018.06.30. 18:22, crybaby
♫ ♪ Mike Perry - Stay Young (ft. Tessa)

2 fontos férfi volt eddig az exemen kívül az életemben, akik meghatározóak voltak számomra + a legjobb barátnőm, Zoé. Jason, ha még visszajáró vendég vagy a honlapon, és olvasol, inkább arra kérnélek, hogy zárd le magadban, és ne fájdítsd a saját szived azzal, hogy a mindennapjaimat olvasod. Én sem tudok a tiedről, és ez így van jól.

Szóval... Az első szakításom következtével ugye a Grey által felajánlott albérletbe költöztem egyből, ahol ő velem maradt egy darabig. Nagyon sokat segített, mellettem volt a szar helyzetekben, elvitt iszogatni, partizni, viszont egy friss szakítás után egy lánynak nem a fiúkra van szüksége, hanem a barátnőjére. Ez volt az első rossz húzásom, hogy akkor Zoénak azt mondtam, ne jöjjön át, mert Grey velem van. A legelső Zoé kellett volna, hogy legyen, mindegy, hogy Greynek rosszul esett volna, az másodlagos. A másik rossz húzásom az volt, amikor részegen sírattam a kapcsolatom egy bárban Grey és a barátai előtt. Sajnos sosem fogom már kitörölni ezt az emlékképet a fejemből. A harmadik eset az volt, hogy Greynek bíztató jeleket adtam a közeledésére. Mert én is szerettem volna a közeledését. De közben bűntudatom volt Jason miatt, így nem tudtam teljesen magabiztos lenni azzal kapcsolatban, amit érzek vagy amit akarok. És itt is hibáztam, mert nem hallgattam Zoéra, hogy ne beszéljek Jasonnel és próbáljam túltenni magam, és legyek kicsit egyedül vagy vele, de ne fiúkkal/fiúbarátokkal. Akkor se hallgattam rá. Grey akkor idővel olyat írt, idézem "Csak abba gondolj bele, hogy én bemutattalak elég sok embernek... és utána Te 2 alkalommal is lejárattad magad részegen.. amivel persze engem is, mivel "velem" voltál.. nem is értem, hogy Te ezen nem gondolkoztál el.. Én nem így ismertelek meg most ismét.. Azt hittem, a mi kapcsolatunk ettől sokkal komolyabb lesz. Tényleg, mikor ott voltam veled, olyan jól éreztem magam.. legszívesebben el se jöttem volna soha. Kb már azon agyaltam, hogy rendezzem be a szobát stb.. És kb utána így, ahogy viselkedtél velem is.. annyira érdekes személyiség vagy Te is.." Ezt az utóbbit, hogy hogy viselkedtem vele, nem egészen értem, mire céloz, hiszen nem viselkedtem sehogy, csak elég sok hangulatingadozásom volt szakítás után. Viszont hozzátenném ehhez a monológhoz, hogy nem feküdtünk le, és ezt úgy írta. Fiúknál általában, ha anélkül ilyesmiket éreznek, az komoly. És én ezt nem láttam, mert azt hittem csak meg akar fektetni. 1 év volt, mire rendesen lezártam mélyen magamban ezt a sztorit, aztán újra szót váltottam Greyjel. És annak pedig fél éve már, hogy nem beszéltem vele. Végül beláttam, hogy jobb ez így, hiszen az ő személyisége amúgysem passzolt volna hozzám.

Nah, de..

Viszont ahogy Grey eltűnt, kb 1 hónapra rá képbe jött Chuck. Fel se tűnt, mennyit nevettem, ha ő írt nekem, hogy mennyire képes volt feldobni a napom. Zoé azt mondta, sugárzok. Pedig személyesen nem is ismertem még akkor ezt a fiút. Aranyosan próbálkozott, hiába írtam, hogy barátom van és ne várja, hogy szétmenjünk, mert ilyen nem lesz (aha..). Néha lelkizett is velem egy sort, tanácsokat adott, elmondta a véleményét, mit hogy lát. Állandóan képes volt megnevettetni és hajnalig írkált nekem. Várta, hogy írjak, mindig leste, hogy írok-e. Szívta a vérem és én is az övét. Rengeteg dologról beszélt, hogy mi lenne, ha... Meg hogy ő nem is hitte, hogy van hozzám hasonló lány, mert még senkivel nem beszélgetett ennyit, úgy hogy a lány fel tudja tartani az érdeklődését. Azt is elmondta, hogy őt mindenki nőcsábászként ismeri (oroszlán, haha:D), de hogy nálam nem csak az lenne a cél, hogy meglegyek neki. És bár azt mondta, ő sosem volt szerelmes és most sem az, mert ha valaki kimondja, hogy komoly kapcsolat, akkor elindul a másik irányba, és hogy ezt nekem kéne előszöris kinevelnem belőle. De azt állította, hogy nekem sikerülhetne, ha akarnám. Nagyjából 1 hónapig chateltünk, aztán egy nap az egyetemről egyszerre sétáltunk ki, mert a szaktársam, és alkalmam volt személyesen is megismerni és beszélgetni vele. Ezt folytottuk késő estig a koliban nála kb 4 üveg bor mellett. Rengeteget nevettem, rájöttem, hogy nagyon sokban hasonlítunk, sőt, igazából ő a fiú énem szerintem, meggyőződésem róla. Ez persze nem a legjobb, mert akik túl sok mindenben hasonlítanak, taszítják egymást ugye.. Viszont ez nem így volt, főleg nem szakítás után. Már a campus partykról is mindig hazakísért és hiába mondtam, neki, hogy én türelmes vagyok, és úgyis csak húznám az agyát szingliként is, nem tudtam tartani a magamnak tett ígéretet, mert akárhányszor húztam el a fejem, mikor csókkal próbálkozott és hiába láttam, hogy ezen ő csak mosolyog, nem bírtam végül, hogy ne tudjam, milyen. És az igazság az, hogy szívem szerint nem bánom, hogy érezhettem, mert életemben nem éreztem olyan jót, csókolóztam már jópár emberrel 15 éves korom óta, de messze felülmúlta az összeset. Én azt sem tudtam, hogy ilyen létezik. Hogy megcsókol, és téged egyből elönt a forróság. De szó szerint. Na most ennek részegen hogy képes ellenállni valaki? Hát igen. Itt rontottam el, mert az értékem így nyilvánvalóan elveszett, és mivel hibát hibára halmozok, és új táraságba kerülve egyre többet alkoholizáltam, eljutottam egy olyan mélypontra, hogy Chuck ismerősei előtt is leittam magam, így mindenki megismert, bár Chuck sose beszélt senkinek rólam, de ezekután miért is akarna... Szóval sikeresen elrontottam megint egy lehetőséget.

Nem beszélgetett már velem, nem keresett, nem érdeklődött egyáltalán. Ha én írtam, órák vagy napok teltek el, hogy megnyitotta. Mindig azzal takarózott, hogy elfoglalt. De a problémáját nem fogalmazta meg soha, meg sajnos ő nem is az az ember, aki megbeszéli mással. De sajnos én ezután is buliztam, Zoéra ismételten nem hallgatva és ezzel őt is eltaszítva magamtól, és írtam Chucknak az üzeneteket részegen, hogy ha ő is ott van, találkozzunk már, stb. És annak tudatában, hogy mesélte korábban, hogy smárolt egy lánnyal a tánctéren, én is ezt csináltam, csak fiúval (nem ismeretlennel egyébként), úgy hogy ráadásul visszagondolva akár láthatta is, tehát teljesen idiótán viselkedtem, és ha nagyon berúgok, akár mai napig képes vagyok erre. És néha találkozunk egyébként, de csak ha ő akarja igazából, szóval már minden esélyem eljátszottam, minden hülyeséget megcsináltam, amit csak lehet. Ahogy le tudod égetni magad egy csávó előtt, szerintem nálam megvolt. És beismerem, hogy ez mennyire szánalmas és megalázó, és hogy úgy elrontottam, ahogy csak lehet, de szeretném visszanyerni a régi énem. És nem ennyire lealacsonytani magam.

El kéne engednem ezt a fiút is, mint annak idején Greyt. De ha visszaolvastok, Greyre volt kifogásom, mert a személyiségével nem voltam kibékülve. Chuck személyisége viszont túlságosan vonzó és valóban passzol hozzám, így képtelen vagyok elengedni. Pedig az eszem nem akar kapcsolatot még egy jó ideig, mert tudom, mivel jár, főleg azzal, hogy a fiú barátaimnak búcsút kell intsek, vagy legalábbis már nem lehetem velük majd annyit, amit nem szeretnék, mert most rájuk számíthatok a legjobban és én is ott akarok lenni nekik. A szívem viszont folyamatosan húz felé, úgy is, hogy tudom, hogy már totál kiábrándult. Hiába keres nagyritkán, tudom, hogy nem magam miatt. Nekem meg erőlködnöm kell, hogy ne írjak neki. Hiszen régen annyira sokat beszéltünk, és nekem anyira fura, hogy most van, hogy 2 hétig nem ír. Teljesen átvette az irányítást felettem, és emiatt nagyon utálom magam. Mert ilyet egy nővel ne tegyen senki. Így kevésbé érzem nőnek magam. De mit tegyek most? A szívem mást akar, amit az eszem.

Ráadásul lesz augusztus első felében egy 2 éjszakás tábor, ahol ő is jelen lesz, meg akik csapveznek jelentkeztek még gólyatáborba. Na most ha egy csapatba kerülünk is véletlen, nekem az iszonyú kellemetlen lesz, mert a közelében én mindig hülyén viselkedek. És hát alkohol is lesz.. attól meg mégőrültebb vagyok. Bár már gyakoroltam a limiteket, szóval tudom, hogy pl a bor nekem nagyon nem jó. Szóval mostmár azt egyáltalán nem iszok (max a borkóstolón azt az 5 decit, de akkor mást utána már nem nagyon). De tudjátok ez is olyan szar, mert visszaolvastam, tudom, és teljesen nyilvánvaló, és egy tökidegen srác is elmondta az írás alapján, hogy ez egy ideális kapcsolat lett volna és nem csak megdönteni akart a srác. És én képes voltam elrontani teljesen. És mire minden esélyemet eljátszottam, megkedveltem, én hülye. Bármennyire is szeretném visszacsinálni, vagy tiszta lappal kezdeni, ezt már nem fogom tudni. Ismernek már, ő pedig valőszínűleg sose mutatkozna velem, szóval, grat önmagamnak.  Teljesen más emberként kéne visszatérnem az egyetemre, hogy egyáltalán máshogy tekinthessenek rám. Most akik nem kedvelnek, örülnek, hogy velem is történhet ilyesmi. :D De most, hogy leírtam, jobban is érzem magam. Minidg van holnap. A Földön többmilliárd ember él. Bánjuk azt, amit megtettünk, ne azt, amit nem. :)

Mondjuk azért a véleményeteket kikérném.. ha nyáron kibulizom, aztán összeszedem magam, eljárok edzeni minden nap (3havi bérletem van, már elkezdtem), jól ki leszek pattintva, tanulok rendesen, jó eredményeim lesznek, kevesebbet bulizok, többet dolgozok, és sörön kívül nem iszok mást és a felállított értékrendem szerint haladok sorban a dolgokkal, nem pasizok, és igyekszem lányokkal is barátkozni, kevesebbet használom a közösségi médiát (semmi instasztori, fb mém/zene meg ilyenek) és nem keresem az illetőt, akkor van esély, hogy felkeltsem az érdeklődését újra? :'DDD Korábban rámírt, hogy az egyik barátjának bejövök, akkor csak foglalkoztatja a téma, ha csak azért rámírt, hogy ezt közölje. :/ Mert ha más elkezd érdeklődni irántam és beszélnek neki rólam, hogy de jó csaj, akkor csak elgondolkozik rajta, nem? xdddd (Ha van véleményetek, azt légyszi ide kommenteljétek tanácsként, ne a chatbe:S)

Ui. Bár az elmúlt 2 hónapban nagyon eltávolodott tőlem Zoé, szinte nem is beszéltünk egymással, de akkor is a legjobb barátnőm. És itt is szeretném leírni, hogy sajanálom, hogy nem hallgattam Rád. Nagyon szeretlek, és boldog 7. évet nekünk:) Habár nem ma, hanem 27-én volt az évordulója annak, hogy odajött hozzám a gimis gólyatáborban bemutatkozni. Azóta a legjobb barátnőm! <3

Éééééés, mostanában úgyis mindenhova mémeket töltök fel.. xdd

 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
tegnapelőtt 18:56
lexx

Lol bocsi de szánalmas végigolvasni a nyavajgásod. 1. 21 éves vagy mégis úgy gondolkozol, mint egy kanos 14 éves 2. ha tudod, hogy ott baszol el mindent mindig hogy leiszod magad a kiszemelted és a barátai előtt, akkor nem gondolkozol el azon felnőtt fejjel, hogy esetleg nem kéne agyba-főbe inni? Vagy hogy esetleg alkohol és önmegtartóztatási problémáid vannak? 

Most jártam itt először, de esküszöm az ilyen embereket nem kéne internet közelbe engedni. A szánalmas angol kamunevek meg annyira megnevettetnek, ennyi erővel hívhatnád őket Bélának is 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
CHATBOX

> Chat szabályzat <

 
NÉZZ BE HOZZÁJUK IS :) ♥

Ha szeretnél kikerülni, jelezd a chatben vagy a vendégkönyvben! :)

>Szabályok<
Milyen képpel tudnál kitenni? <

   
   

korlátlan hely

Lekerültek <

 
CÍMKE FELHŐ

nyitás | nyár | suli | barátok | mély  | múlt | grey 
csalódás | chuck | zoé | foci 

2017
 nyitás | albérlet | új lakótárs | lora | anna 
teleportálás | 
zene | nyár | túra | rovarfóbia | utazás 
gportál | friss | tokaj | barátok | tisza-part | suli | bogyó 
cica | zánka | klub | design | 10dolog | film | sorozat 
budapest | buli | ősz | munka | kihívás | grey
október | idézet | outfit | köszönet | playlist | linkek 
ételek | inspiráció | filmek | vásárlás | recept 
artmarket | hazugság | átváltozás | rózsa | múlt
7lecke | szülinap | jason | smink | blogger | levél | díj 
advent | karácsony | család | carla | álom 

 
ONLINE OLVASÓK

mozillában nem látszik :(

 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2017-07-15
 
TUMBLR