N A P J A I M.
NAVIGÁCIÓ
CRYBABY BLOGJA
crybaby.gportal.hu
Sziasztok! c: Az oldal témája a blogolás, de igazából mindenfélét tervezek felpakolni rá, ami engem érdekel, vagy ami nekem fontos. Mivel szeretnék névtelen maradni, a crybaby-t használom a nevemként. Egy 21 éves, debreceni születésű, életvidám kispesti lány vagyok, infót tanulok Debrecenben, szeretem a pc játékokat, a sorozatokat (főleg vizsgaidőszakban), az állatokat; szeretek fotózni, videózni és túrázni, utazgatni. Sok minden érdekel, igazából szinte minden egy kicsit. Kíváncsi természetű vagyok, szeretek másokat meghallgatni, KLIKK TOVÁBB >>

INTERJÚ VELEM <
G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS <

 

 
TEENDŐK

Aktuális: december 31-ig.

utazgatni a nyáron 
elmenni a barátokkal a Tisza-parthoz 
új bikinit/fürdőruhát venni 
felvenni a tárgyaimat 
elkezdeni sportolni! 

ösztöndíjat szerezni 
bejárni az elméletekre is :c 
bulit rendezni a 21. szülinapomra 

jól telesíteni az összes felvett tárgyamat 
wellnessezni a barátommal *-* 
elérni és újra tartani a 60 kg-t xd 
megérteni programozást :'( 

 
OLDAL INFÓK
URL: crybaby.gportal.hu
SZERKESZTŐ: crybaby
NYITÁS: 2017.07.15.
TÉMA: blog/napló
KÓDOK: GF & saját
E-MAILcrybaby.gportal@gmail.com
Köszönöm, hogy benéztél! :)
 
BLOG

#21 - RÉGI BARÁT

2017.09.30. 13:42, crybaby
Címkék: grey álom
♫ ♪ Imagine Dragons - Shots (Broiler Remix)

Nem tudom, veletek milyen gyakran fordul elő ilyesmi, de velem az elmúlt 1 hónapban szinte folyton. Hosszú regény következik!!! És muszáj mostmár kiírnom magamból. Van egy gyerekkori barátom, illetve csak volt. Általános iskolában járt eggyel felettem, hívjuk Grey-nek. Akkor volt végzős, én meg 7.es. Már lassan kerek 8 éve, hogy jóban lettünk. A lány osztálytársaim folyton elvették az őszi/téli szövet sapkáját, amit amúgy mindig a fején hordott. Egyszer épp az aulában cicáztak vele a lányok, amikor "beszálltam", de mikor nekem dobták a sapit, én Greyhez fordultam és visszaadtam neki mosolyogva. Amikor rámnézett, már tudta, ki vagyok, hiszen a nővéreink nagyon jó barátnők voltak akkor. Ami mégviccesebb, hogy a nővére, Nicole pont velem egy napon született, csak 3 évvel korábban. Tehát egy a csillagjegyem Gery tesójával - mérleg -, ahogy Gerynek meg az én tesómmal. Halak. Egy iszonyatosan hangulatváltós jegy. A nővérem és az édesanyám is halak, velük éltem, nagyon meglátszottak a közös vonások rajtuk. Nehéz volt velük. Bár akkor még nem foglalkoztam annyira ilyesmikkel. 

Lényeg a lényeg, a Grey és én köztem lévő baráti viszony aznap kezdődött. Onnantól kezdve MSN-eztünk, myvipen látogattuk egymás profilját, kommentelgettünk, elhozta nekem a suliba A Karib-tenger kalózai c. filmet, aminek már 3 része is volt akkor. Kölcsön adta, hogy lemásoljam, aminek nagyon örültem, mert az egyik kedvenc filmem. Kismilliószor láttam. Sokszor sétáltunk a sulitól 1 buszmegállót, mert ő ott fordult le biciklivel, én meg onnan mentem busszal tovább. Amikor beköszöntött a tél, addigra már jócskán szívtuk egymás vérét, állandó szivatások sorozata következett, egymást fürdettük a hóban a suli udvaron meg azon kívül is. :D Vicces emlék marad. A könyvtárba is sokat jártunk le közös barátokkal. Emlékszem, nem sokkal korábban, hogy megismertem, szakított az osztálytársával. De az a fajta magába fordulás, amit korábban látni lehetett rajta, gyorsan elmúlt, legalábbis a társaságomban mindig mosolyogni láttam. Jókedvűnek tűnt. Nem is tudtam róla elképzelni, hogy igazából rosszfiú. Pedig nem 1 intője volt, de nem tudtam a családi hátteréről sokat. A lakcímét azt persze fejből tudtam. :D Volt, hogy kérdezte is hazaúton, hogy "Na, jössz velem haza?" és emellé csatolt egy olyan becenevet, ahogy soha senki sem hívott azóta sem. Olyan is volt, hogy ő akart hazakísérni, már volt lebeszélt időpontunk is, csak épp lebetegedtem, emiatt nem jött össze. :/ Pedig titkon nagyon reméltem, mégha elutasítóan is reagáltam a bókjaira, igazság szerint addigra már beleszerettem. Hiszen a vele töltött napokat nem a naplómba írtam, hanem külön borítékba, hogy tesóm véletlen se lássa, hiszen Grey nővére az egyik legjobb barátnője volt. Gimibe is együtt kezdtek el járni. Na mindegy, miközben beteg voltam, Greyjel történt valami, vagy nem tudom, kedvtelen volt, kevesebbet beszéltünk. Kicsit kifordult a korábbi magából. Elkezdett írni valami balhéról, amiért őt hibáztatták a tanárok, közben nem ő volt a hibás, nem is tudom már pontosan. De ezután már nem is írt. Tavasszal elballagott a suliból, és nem láttam többet. Nézegettem utána. Meg amikor bejött a facebook, bejelöltem, lájkoltam a képeit, akkor még kommentelgettem is, bár már egyáltalán nem annyit, mint régen. Más társaságokban mozogtunk már. Az msn megszűnt később, de mi már azelőtt végleg megszakítottuk a kapcsolatot. Az évek során rengetegszer eszembejutott, Jasontől is kérdeztem, mikor még frissen összejöttem vele, hogy nem ismeri-e véletlen. Valamiért úgy emlékeztem, abba a középsuliba járt Grey, mint Jason. De a barátom nem hallott sem felőle, sem a nővére felől soha. Még csak egymás szülinapjára sem írtunk, mert elfelejtettük, vagy csak nem tartottuk fontosnak. Majd 2016. október 21-én, a születésnapomon:

Épp szomorúan nyugtáztam magamban, hogy Jason nem készült nekem sem ajándékkal, sem meglepi bulival, sem tortával. Ajándékot persze kaptam délután, mert anyuja vett 2 szál rózsát és egy merci-csokit. De na... a 20. szülinapom, értitek. Szomorú voltam nagyon. Nem a legjobb időszakomat éltem Jasonnel, állandóan feküdt és a laptopomon kockult, együtt laktunk, de kb nem beszélgetett velem, ha igen, sértő volt. Azt éreztem rajta, hogy nem is akarja ezt velem, csak a laptopom kell neki. Nagyon-nagyon rossz időszak volt. Késő délután volt, én pedig írtam vissza az embereknek facebookon a köszöntésekre reagálva. Ekkor ugrott fel a chat ablakom. Grey nevével és az első üzenettel, amit facebookon valaha váltottunk. "Isten éltessen! :)" - ezt pedig követte egy lájk a profilképemen. Ahogy megláttam az üzenetet, elmosolyodtam akaratlanul is és gyorsabban vert a szívem. Nem azt éreztem, mint régen, hiszen azóta már másba lettem szerelmes, akitől vissza  is kaptam. (Bár tény és való, akkoriban éppen nem lángoltunk.) Az az érzés kavargott bennem, hogy 7 év eltelt és most beszélünk azóta először, és ez milyen különös, mert azt hittem, sosem fogunk többet. Válaszoltam is, hogy "Ezer éve! :D Köszönöm szépen! :)"

Ezután viccelődve írtunk egymásnak, nagyon sokat nevettem. Elkezdtünk beszélgetni, felelevenítettünk egy csomó közös emléket, nosztalgiáztunk. Késő estig csak sztorizgattunk egymásról. Küldött képet arról, hogy épp a sokadik sörét issza egy pizzériában, ahol a nővére melózik. Akkor esett le, hogy ja tényleg, Nicole szülinapja is ma van. Fel is köszöntöttem chaten gyorsan, mire Grey írt nekem, hogy de aranyos vagyok. :D Elküldte fotón, hogy milyen tortát sütött a nővérének. Kicsit irigy voltam, mondtam, hogy én is örültem volna, ha va ortám. Erre Grey kicsit kiakadt, hogy nincs. Azt mondta, ha tudta volna, csinál nekem is. XD Persze. Milyen közvetlen lett hirtelen. De mikor megtudta, hogy barátom van, kicsit szomorúan írta, hogy hát akkor a közös moziról ennyit. Pedig őszintén szívesen találkoztam volna vele. Kíváncsi voltam, milyen lett, mennyit változott. Mikor mondta, hogy pizzát eszik, olyan éhes lettem, de nem volt pénzem, hogy rendeljek. Pedig lefotózta nekem az árlistát ésa választékot, hogy kérjek valamit, majd kihozza nekem. Szülinapra, fogadjam el. De mondtam, hogy á, nem köszönöm. Nem is hittem, hogy komolyan mondja, hiszen alkoholt ivott, úgy nem is vezethet. Végül beletörődött, hogy nem vehet nekem. Kérdezte, hogy melyik a kedvencem. Majd beszélgettünk tovább másról. Éreztem, hogy valami van a levegőben, így gyorsan előkaptam egy kis méretű fotót magamról és írtam a hátuljára. Az előérzetem nem csalt, fél órával később csengettek Jason ajtaján. Amikor kinyitottam, Grey barátja állt az ajtóban pizzával a kezében. :DDDD Olyan jól esett! A futárnak, Nicolenak és Greynek is küldtem 1-1 túrórudit xd Mivel Grey barátja ingyen akarta odaadni a pizzát. Emellé elküldtem a fotót Greynek a sráccal.

Mikor kibontottam a pizzát, egy nagy 20-as szám fogadott majonézzel felkenve. Borzasztóan jól esett a kedvességünk. Akkor nagyon jól jött és kellett is. :) Pár perccel később jött egy fotó messengeren Greytől. A pénztárcája, amiből kilóg a fényképem. És csak bókolt és bókolt és bókolt. :D Olyan fura szituáció volt ez. Hogy hirtelen megint ilyen jóban lettünk. Abban reménykedtem, visszakaptam a gyerekkori barátomat. Napokig beszélgettünk. A nővérével is egyre jobb lett a viszonyunk. Viszont sok hullám csapott össze a fejem felett. Ugye akkor volt,hogy Jasonnel szakítottunk. Bonyolult, mert ő kezdeményezett, én elfogadtam, mire ő fél óra mulva meggondolta  magát. De én nem akartam jojót játszani. Grey éppen embert keresett az albiba, ahonnan akkor költözött ki kb. Kapóra jöt és igénybe vettem. Fura, nincsenek véletlenek, igaz? El se hittem, hogy 7 év után találkoztunk. Igazából semmit nem változott külsőre. Szőkésvörös haj, világoskék szem. De olyan érdekes, hogy egykorúak vagyunk, mégis azt éreztem, ő sokkal jobban felettem áll már. Saját vállalkozása van, igazi üzletember, 2 autója is van, bár lakása nincs, de állandóan utazik. Neki ilyen az élete. Utazni én is imádok, ez volt az első közös pontunk. Később kínaizni mentűnk el a nővérével és a barátaival, majd tartottunk egy főzős-ottalvós bulit náluk. Még mindig azon a címen laktak, amit a mai napig nem felejtettem el, de akkor jártam ott először. A mostohaapjuk háza volt, de valami hatalmas. Kész villa. Nagyon klasszul nézett ki. De közben ijesztő is volt. Ilyen házban tuti nem maradnék egyedül. A bulizás végül a városban folytatódott, de nem maradtunk sokáig. Visszamentük másfél óra után. Furcsa és idegen volt egy akkora házban aludni, ahol még azelőtt sosem jártam. Nicole is akkoriban szakított a barátjával (mondom én, hogy egy napon születtünk xd), így összehozott minket ez a dolog és nagyon jó barátnők lettünk. Grey jelzései alapján pedig többet szeretett volna tőlem, ami hízelgő volt és általános iskolás lányként örültem is volna ennek, de nekem csak Jason járt a fejemben, nem tudtam Greyre máshogy tekinteni. Örültem, hogy visszakaptam az éltembe, mert számomra fontos személy volt régen, és valószínű ezek az érzések jöttek vissza, amik belémivódtak anno. De én már nem voltam belé esve, nekem volt egy másik életem neki is, teljesen más utat jártunk már, mások voltunk. Ráadásul az ő személyisége nagyon bonyolult és összetett, tudtam, hogy ez ha én is akarnám, akkor se működne. Vonzónak tartottam, de ennyi. Nem így fejeztem ki neki magam persze. Nem bántottam meg (szerintem). De mikor csókkal próbálkozott, elhúztam a fejem. Sűrű elnézések követték ezt felőle. Meg tudom érteni, ő is pár hónappal azelőtt vált szinglivé, gondolom, remélt valamit. Vagy talán én voltam túl kedves és közvetlen. De én meg ilyen vagyok mindenkivel. Mindegy, miután az albiban berendezkedtem, tartottuk még kicsit a kapcsolatot. Találkoztunk, 1x elmentünk moziba is, tök jófej volt, meghívott. Mérgesen nézett rám, ha fizetni akartam. xd  Amikor mutatott valamit a mobilján, láttam, hogy a viber nevemet arra a becenévre írta át korábban, ahogy régen hívott. Ahogy nem hívott más soha. Mellé pedig egy :) smileyt. Aranyos volt. Ő akkor egyébként 2 lánnyal lakott együtt, akikkel kavart is, emlékszem beszélgettünk is erről. Tök jó volt, hogy velem oszt meg ilyesmiket, azok után, hogy én elutasító voltam vele. Viszont ez is elmúlt, mert amilyen hangulatváltós a halak. Egyszer érdekled, egyszer nem. Egyszer itt ugrik ki a vízből, máskor ott. Nem kereste már a társaságom.

A nővérével egyre jobb lett a viszonyom, tervezgettük, hogy közösen megyünk majd kondizni. (Terv maradt :c) Épp jöttem haza a plázából és telefonáltam. Elértem a szűk parkolóhoz, egy 10 emeletes mögé, ahol Grey lakott akkor a lányokkal. Épp elköszöntem a spanomtól telón és zsebre tettem a mobilt, majd mikor felnézem, úgy 20 méterre előttem állt egy kocsi, járt a motorja, világított felém a lámpája. A kocsi nem volt ismerős, de Grey ott ült benne egy lánnyal. Akkor már 2 hete is volt tán, hogy nem találkoztunk és nem beszéltünk. Grey döbbent arca nézett vissza rám és lassan felemelte a tenyerét a kocsiban ülve, hogy intsen. Elmosolyodtam és odaintegettem, de akocsi mellett elhaladva nem néztem már rájuk, hanem elmentem mellettük. Akkor hallottam mögülem az ajtó becsapódását és Grey hangját "Mizu?". Mintha csak tegnap beszéltünk volna utóljára. Fura volt a viselkedése és nem is értettem. Egy fél órát beszélgettünk, a lány is kiszállt a kocsiból. Akkor még nem jártak, de 2 hónapra rá már igen. És akkor találkoztam utóljára Greyjel.

Nicole kb másfél hónapra rá pont abba a 10 emeletesbe költözött, ahol Jason lakik, pont arra az emeletre ráadásul, csak a szemközti folyosóra. xD Érdekes véletlenek... Segítettem neki költözni is. Grey szülinapján küldtem Nicolelal az édesapjuk házába egy ajándéktasakot. De már Angliában volt addigra. Újra eltemettem a barátságunkat és kezdtem ráébredni, hogy most csak megismételtük az, amit általánosban. Késő ősztől tél közepéig tökjóban voltunk, aztán elfelejtettük egymást. Ugyan. Ez. Történt. Rosszul esett és nem is értettem, hogy ő tényleg ilyen könnyen felejt? Lehet csak én vagyok ilyen ragaszkodó a barátaimhoz. Vagy ő alapból nem úgy tekintett rám, nem tudom, nem derült ki. Mert egyszerűen nem kommunikál. Mindegy, közben Jasonnel kezdtek rendeződni a dolgaim. Nicolenak is az exével. (Párhuzamos életet élünk xddddd) Grey volt itthon tavasszal tudtommal 1x, ha nem 2x. De semmit nem reagált az ajándékomra. Viberen volt hogy kérdeztem, miújság Angliában, de azt írta, nem ér rá, dolgozik. 1 hónap telt el, nem reagáltam erre semmit. Szerintem, ha akart volna, írt volna. Majd hirtelen kaptam tőle egy üzenetet, hogy minden okés, de folyamatos a munka, nincs olyan sok szabadideje, mert nem kirándulni ment ki stb. Majd pár órával később nyilvánossá tette a kapcsolatát, amiről már sejthettünk. Facebookon 2x követtem figyelemmel Grey és a barátnője szakítását, majd augusztus közepén arra lettem figyelmes, hogy végleges lett. A lány olyanokat osztott meg, hogy "amikor tündérmesét ígér, de rémálmot kapsz", csak angol szöveggel. Az járt  fejemben, amiket Nicole mesélt anno. Ő szerette volna, ha Grey összejön velem, de igazából örül, hogy nem így alakult, mert Grey nagyon önző, és megszab a barátnőinek mindent. Nem találkozhat a barátaival, nem posztolhat magáról képet. Fiúbarátokról szó sincs természetesen. Meg kell mutatni, hogy kivel mit beszél... Szerintem ez túlzás. Ez a fajta féltékenység. Minden ember magából indul ki szerintem, tehát nem minden fenékig tejfel az ilyen fiúkkal... 

A meglepő fordulat, hogy szakításuk után nem sokkal rámírt facebookon. Megtöröltem a szemem és tényleg!, hogy jól látom-e. "Szia Aranyos vagy koszonom amit kuldtel Meglepodtem". Nagyon-nagyon felháborodtam belül, pedig nehéz engem felhúzni. De nem tudtam, mit gondoljak. Tudtam, hogy volt otthon már tavasszal is. És mivel Nicole az ágyára tette a tasakot, lehetetlen, hogy nem vette kézbe korábban. És úgy éreztem, ez csak kifogás, amivel rámírhat, hogy megint előröl kezdje, amit tavaly. Nem nyitottam meg a beszélgetést. Csak aznap este és akkor annyit írtam: "Szia Szívesen." Már amikor a sziát leírtam, láttam, hogy zölddé válik az ikon a nevénél, majd mikor a szívesent is leírtam, láttam, hogy elkezd írni ő is. Gyorsan kikapcsoltam a chatet még időben. Láttam, mit írt, de villogott az ablak, tehát nem nyitottam meg. Annyit írt, hogy "Hogy vagy?" Akartam vele beszélgetni nagyon, tényleg, de nem azzal a Greyjel, aki lett. A régi Greyjel, aki út közben elveszett valahol benne. De tudom, én is más vagyok és nekem is vannak hibáim. De minek erőltetni olyat, ami nem megy? 1 napot vártam a válasszal. És azt írtam, "Köszönöm! Jól vagyok". Elolvasta, de nem válaszolt. 3 perc múlva megkérdeztem, vele mi újság, hogy ne tűnjek bunkónak. De ő erre már csak annyit írt, "Minden ok koszi". Most vagy vette a lapot és megsértődött, vagy talált valaki mást, nem tudom, de újra felejtőlistára kerültem. Viszont azóta, ha nem is minden éjjel, de minden 2. éjjel szerepel az álmaimban és nem hagy békén. Álmaimban mindig csak beszélgetünk és beszélgetünk

Múlt szombaton, amikor jöttem haza, Jason papája hozott vissza kocsival. Jason is jött vele. Épp parkolni akartunk, csak megvártuk, amíg az előttünk lévő kocsi kitolat. A kocsi olyan volt, mint Greyé. De annyi olyan kocsit látni mostanában. Azért inkább elfordítottam a fejem, amikor elhaladt mellettünk. De ahogy elment mellettünk, meg is állt az út közepén. Majd mikor leparkoltunk, az a kocsi is leparkolt a mögöttünk lévő sávban. Rossz érzésem volt és nem mertem kiszállni. De muszáj volt, mert Jason papája sietett. Kiszálltam, és a kocsihoz lestem. Épp akkor szállt ki Grey. A föld felé nézett, én pedig 180°-ot fordultam vissza. "Az ott Grey." mondtam halkan magam elé. Reméltem, hogy Jason is hallotta, mert elindultam az albim irányába, hogy majd akkor később talizunk. Erre Jason utánam kiabálta a nevem, meg hogy hova megyek... Na ott úgy, ahogy voltam elsüllyedtem. Egyrészt nem akartam, hogy Grey észrevegyen, másrészt nem szívleli Jasont. Mindegy, ez így alakult. Nem tudom, észrevett-e, mert átszállt egy másik kocsiba, ahogy hallottam. Nem történt semmi egyébként, nem írt ezután sem. És én sem. Csak az álmaimban kommunikálunk, de már zavaróan sokat. És ez fura. Legutóbbi alkalommal, mikor feltűnt az életembe, mentőövként jött az albi miatt. De hogy most miért sodorja elém a szél folyton? Azelőtt évekig egyszer sem találkoztunk véletlen, pedig a közeben lakott. És most is olyan munkája van, hogy állandóan külföldre megy, mégis a lakásom közelében látom meg. Persze nyilván a nővére miatt volt itt. De Nicole is, hogy pont itt vesz ki lakást. Ezek olyan furcsa dolgok... De lassan szülinapom lesz újra, kíváncsi vagyok, fog-e írni Grey vagy sem.

Még nincs hozzászólás.
 
CHATBOX

> Chat szabályzat <

 
NÉZZ BE HOZZÁJUK IS :) ♥

Ha szeretnél kikerülni, jelezd a chatben vagy a vendégkönyvben! :)

>Szabályok<
Milyen képpel tudnál kitenni? <

   
   
   

korlátlan hely

Lekerültek <

 
CÍMKE FELHŐ

 nyitás | albérlet | új lakótárs | lora | anna 
teleportálás | zene | nyár | túra | rovarfóbia | utazás 
gportál | friss | tokaj | barátok | tisza-part | suli | bogyó 
cica | zánka | klub | design | 10dolog | 
film | sorozat 
budapest | buli | ősz | munka | kihívás | grey | álom
október | idézet | outfit | köszönet | playlist | linkek 
ételek 
| inspiráció | filmek | vásárlás | recept 
artmarket 
| hazugság | átváltozás | rózsa | múlt
7lecke 
| szülinap | jason | smink | blogger | levél | díj 

 
ONLINE OLVASÓK

mozillában nem látszik :(

 
AKTUÁLIS