N A P J A I M.
NAVIGÁCIÓ
CRYBABY BLOGJA
crybaby.gportal.hu
Sziasztok! c: Az oldal témája a blogolás, de igazából mindenfélét tervezek felpakolni rá, ami engem érdekel, vagy ami nekem fontos. Mivel szeretnék névtelen maradni, a crybaby-t használom a nevemként. Egy 21 éves, debreceni születésű, életvidám kispesti lány vagyok, infót tanulok Debrecenben, szeretem a pc játékokat, a sorozatokat (főleg vizsgaidőszakban), az állatokat; szeretek fotózni, videózni és túrázni, utazgatni. Sok minden érdekel, igazából szinte minden egy kicsit. Kíváncsi természetű vagyok, szeretek másokat meghallgatni, KLIKK TOVÁBB >>

INTERJÚ VELEM <
G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS <

 

 
TEENDŐK

Aktuális: december 31-ig.

utazgatni a nyáron 
elmenni a barátokkal a Tisza-parthoz 
új bikinit/fürdőruhát venni 
felvenni a tárgyaimat 
elkezdeni sportolni! 

ösztöndíjat szerezni 
bejárni az elméletekre is :c 
bulit rendezni a 21. szülinapomra 

jól telesíteni az összes felvett tárgyamat 
wellnessezni a barátommal *-* 
elérni és újra tartani a 60 kg-t xd 
megérteni programozást :'( 

 
OLDAL INFÓK
URL: crybaby.gportal.hu
SZERKESZTŐ: crybaby
NYITÁS: 2017.07.15.
TÉMA: blog/napló
KÓDOK: GF & saját
E-MAILcrybaby.gportal@gmail.com
Köszönöm, hogy benéztél! :)
 
BLOG

#44 - JASON EGY FANTASZTIKUS KALANDJA

2017.10.23. 16:16, Jason
Címkék: jason

Sziasztok! Jason vagyok. Persze nem ez az igazi nevem sőt, nekem még csak nem is tetszik... Sokkal menőbb lenne mondjuk a Hurka vagy Megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért kapitány. De ha már ti így szoktatok meg, akkor maradhatunk a Jasonnél. De ha leveszed az elejéről a Ja-t és utánna írod, hogy Goku akkor már ki is jön a Son Goku. Vagy ha elveszed az elejéről a Ja-t és a végéről az n-t kicseréled r-re és pöttyöket teszel az o-ra akkor az is kijön, hogy sör. Furcsa dolgok ezek. Röviden magaról annyit, hogy 24 éves vagyok és irtó szexy. Jó tudom, mióta együtt vagyok a párommal kedvesemmel szerelmemmel kincsemmel (és nem is tudom már mit említett még, hogy hogyan is szólitsam a bejegyzésben), azóta felszedtem pár kilót. De tudjátok mit? Így is elég dög vagyok. Ezt azért volt fontos megosztanom veletek, hogy megértsétek a bejegyzés lényegét ami ugyebár egy fantasztikus kalandomról fog szólni. Akármennyire is meglepő, minden napom úgy indul, hogy felébredek. Elindulok zuhanyozni és a tükörbe nézve nyugtázom magamba, hogy ma is csodálatos vagyok. felöltözök majd egy titkos frekvencián hallgatom a rendőrségi rádiót, hogy minden rendben van-e. A jó multkoriban lehoztam egy kiscicát a fáról, kimentettem 2 gyereket az égő bérházból, és segítettem egy lajhárnak átkelni az úton, hogy el ne üssék. Ezek nálam rutin dolgok lassan. Valami kihívásra vágytam, valami többre. Ezért felhívtam Trump-ot, hogy segíthessek megoldani az észak-koreai válságot. így hát amíg a párom kedvesem szerelmem kincsem nem tartózkodott a városban, össze szedtem a szükséges cuccaim (csakis a legfontosabbakat): 1 alsó, 1 nadrág, 1 pár cipő, 2 zokni, 1 kendő a fejemre, 1 kigyó levedlett bőre, amiben a saját vizeletem volt ha víz nélkül maradnék a sivatagban. Majd nekivágtam életem egyik legizgalmasabb kalandjának. Gyalog kellett mennem, minden feltűnést kerülve, így hát úgy döntöttem, Ukrajnán keresztül Oroszországba, majd Khazasztánba megyek, onnan Kínába, majd megérkezem Észak-Koreába. Ukrajnában egy öreg gazda megszólított, hogy 10 tehene beragadt egy mocsárba, és segítsek már kihúzni. Semmi akadálya, gondoltam magamban. Kaptam egy kötelet az öreg úrtól. Én lasszót csináltam belőle, és egyenként kihúztam a teheneket a mocsárból. Hálás volt az öreg és cserébe nekem adta 2 tehenét. Elköszöntünk egymástól és tovább indultam a hosszú útra a kis hátizsákommal és az újonnan szerzett 2 tehenemmel. 

to be countinued...

#43 - OKTÓBER 22.

2017.10.23. 15:11, crybaby
22. egy átlagos napom

Október 21-én, most szombaton lettem egész pontosan 21 éves, ennek örömére, habár a barátom épp dolgozott, a munkahelyén meglepett egy mennyei citromos tortával és egy üveg pezsgővel. <3 Bulit nem csináltam, csak néhány barátom jött el a kocsmába, sajnos esős idő volt, és mindenkinek későn szóltam, hogy fussunk össze, így hát kevesen voltunk, de tudtunk beszélgetni, egyik ismerősömék a babájukat is lehozták, nagyon-nagyon ééédes! 5 hónapos és annyira cuki nagy szemekkel nézett minket. Imádnivaló! Jason egyből rám nézett, hogy neki is kell. xddddd Ja, róla jut eszembe, szeretne majd írni egy bejegyzést, fogalmam sincs miről, de lehet, hogy a Dragon Ballról, mert mostanában állandóan azt nézi. :D Sokat látja, hogy blogolok, és innen jött az, hogy ő is szeretne majd írni valamit. Szóval ő amolyan "vendég" lesz itt, aki átveszi a szót 1 bejegyzés erejéig a közeljövőben. Legalább bemutatkozhat úgymond személyesen is. :D

Ui. A gépelési hibákért bocsi, nemrég vettem észre én is párat. xdd

#42 - OKTÓBER 21.

2017.10.23. 14:56, crybaby
Címkék: október kihívás
21. legnagyobb erősségeim

Szerintem büszkén mondhatom, hogy a legnagyobb erényeim a türelem és a nyugalom. Nagyon nyugodt ember vagyok, és az idők során már eljutottam odáig, hogy kevésbé vagyok érzékeny. Egyszerűen nem veszek már annyi mindent magamra, mint régen. Nekem fel se tűnt egy ideig, a barátom emlékezetett rá, hogy sokkal hamarabb felkaptam a vizet régebben, most meg észre sem veszem, ha piszkál. Valóban. Bár ez idő alatt ironikusabb is lettem, de úgy érzem, magamnak tettem ezzel szívességet, ugyanis nincs olyan sok dolog, amin megbántódok. Tőlem nem kell aggódni, hogy besértődök vagy mérges leszek, ha valaki rossz kritikát mond, vagy eltér a véleménye az enyémtől. Velem szerintem lehet veszekedés nélkül vitatkozni. Képes vagyok több nézőpontból figyelni a dolgokat. 

A másik erényem az alkalmazkodóképesség. Ösztönösen jön, nem azért, mert tudatosan be akarok illeszkedni valahova. Sokoldalú ember vagyok, így sok emberhez tudok alkalmazkodni, ösztönösen felvenni a ritmust velük, megérteni őket. Szerintem ez is pozitív tulajdonság. :)

Továbbá, őszinte vagyok, sokszor ami a szívemen, az a számon, kivéve, ha tudom, hogy a másik bántásnak venné a tanácsom vagy a féltésem. Ennek ellenére a barátom mindig elszenvedi az őszinteségemet, mert neki kegyetlenül megmondom a véleményem, akkor is, ha fájhat, mert ha le is ignorál, tudom, hogy a fejébe vési, és megfontolja. De hál'Istennek ő is ilyen, ezen pedig mindig nagyot nevedünk és át tudjuk beszélni a dolgot. :D

#41 - OKTÓBER 20.

2017.10.20. 10:43, crybaby
20. 7 lecke, amit idén tanultam meg egy életre
  1. Állj ki mindig magadért!
  2. Higgy magadban, bízz abban, hogy képes vagy rá!
  3. Felejtsd el azokat, akik ártanak neked!
  4. Becsüld meg azokat az embereket, akikre számíthatsz!
  5. Tudj megbocsátani és adj esélyt annak, akinek/aminek érdemes!
  6. Légy hálás a szüleidnek, tölts velük és a nagyszüleiddel több időt!
  7. Gondolkodj pozitívan! <3 Minden kútból van kiút. :D

#40 - OKTÓBER 19.

2017.10.20. 10:43, crybaby
19. múltba tekintés ~

Úgy érzem, ideje kiírnom magamból a sok rosszat, ami még a mai napig, ha eszembejut, sebez. Remélem, könnyebb lesz elfelejteni, vagy legalábbis nem rá gondolni, ha most "papírra vetem". Igazából, amikor létrehoztam ezt a blogot, ez volt az első, amit ki akartam írni magamból. De most jutottam el erre a szintre. Tudtam, hogy hosszú lesz, és csak a mai napom szabad a jelenlegi kilátásaim szerint, tehát úgy döntöttem szánok ezekre a sorokra egy egész délutánt, hogy megosszam veletek a történteket. Hosszú lesz, de köszönöm, ha valaki végigolvassa. Magávalvihet egy darabot belőlem. Greyről már írtam. > Ebben a bejegyzésben < Ő volt az, aki segített az albérlet-kérdésben, amikor Jasonnel annak idején külön váltunk egy kis időre, mert úgy gondoltuk, minkettőnknek tér kell. Egy kis félszobában laktunk ketten, semmi magánszféránk nem volt, plusz együtt laktunk a bátyjával, Johnnal, neki a párjával, Lisával, és a közös kislányukkal, Kirával. Kellemetlen volt nekünk az egész osztozkodás, meg ugye 2 külön háztartás. Már a közös helyiségekből is kiszorítva éreztem magam. Jason is úgy érezte, nem jó ez így. Csak a felgyülemlett feszültséget egymáson vezettük le. Pont azon, aki számunkra a legfontosabb. Jason hallgatta Lisa panaszkodásait rám, én meg mondtam neki a saját panaszaimat, így 2 oldalról kapta. Pedig én próbáltam Lisával is beszélni, bár ezek szerint nem eleget. Gyerekek, nagyon fontos a kommunikáció. Szemtől-szembe. Akivel probléma van. Jason sajnos sokszor kapott postás szerepet. Kicsit elege lett, őt is meg lehet érteni. De én meg már úgy éreztem, ellaposodtunk és csak bántottuk egymást. Ez volt az ok, hogy végül eljöttem a lakásból. Magánszféra. 

2 hónapig egyedül laktam az akkori albimban. Majd január elejétől az egyik uncsim anyai ágról, egy 27 éves srác, nevezzük Adamnek, jelentkezett, hogy lakna velem. De hozza a barátnőjét is. Mondtam neki, hogy semmi akadálya. Vele ráadásul mindigis jól kijöttem. Az ő szavaival én voltam a "kedvence" a családból. Bár ki tudja, ebben is mennyi igazság volt. Róla azt kell tudni, hogy 2 éves volt, mikor a szülei elváltak, az apja alkoholista, nem is ismeri őt. A mostohaapjával sose jöttek ki jól. Abból az új házasságból született a másik uncsim, egy lány, Carla, aki 3 évvel fiatalabb nálam. Kicsi korunk óta össze voltunk nőve, folyton utánozott. De ezt idővel kinőtte, ettől függetlenül imádott, mindig a nyakamba ugrott, ha taliztunk és percekig ölelt. Számára különösen nagyon fontos a család. Főleg, hogy az övé elég.. hát romokban hever. Most tavasszal fejeződött be a szülei válása, ami kb 2 éve tart. És Carla idén töltötte be pont a 18-at. Ikrek jegyű. Ha már a jegyeknél tartunk, Adam barátnője, Linda 1 évvel idősebb csak nálam, és skorpió jegyű. De ezt persze nem tudtam, meg nem is foglalkoztam akkoriban épp annyira ezekkel a dolgokkal. Pedig de jó, ha az ember legalább fel van készülve. Életem legrosszabb időszaka vette kezdetét, amikor odaköltöztek.

 
CHATBOX

> Chat szabályzat <

 
NÉZZ BE HOZZÁJUK IS :) ♥

Ha szeretnél kikerülni, jelezd a chatben vagy a vendégkönyvben! :)

>Szabályok<
Milyen képpel tudnál kitenni? <

   
   
   

korlátlan hely

Lekerültek <

 
CÍMKE FELHŐ

 nyitás | albérlet | új lakótárs | lora | anna 
teleportálás | zene | nyár | túra | rovarfóbia | utazás 
gportál | friss | tokaj | barátok | tisza-part | suli | bogyó 
cica | zánka | klub | design | 10dolog | 
film | sorozat 
budapest | buli | ősz | munka | kihívás | grey | álom
október | idézet | outfit | köszönet | playlist | linkek 
ételek 
| inspiráció | filmek | vásárlás | recept 
artmarket 
| hazugság | átváltozás | rózsa | múlt
7lecke 
| szülinap | jason | smink | blogger | levél | díj 

 
ONLINE OLVASÓK

mozillában nem látszik :(

 
AKTUÁLIS