N A P J A I M.
NAVIGÁCIÓ

Ajánlott böngésző: Google Chrome

CRYBABY BLOGJA
 

INTERJÚ VELEM <
G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS <

 
♥ AKTUÁLIS ♥

 
OLDAL INFÓK
URL: crybaby.gportal.hu
SZERKESZTŐ: crybaby
NYITÁS: 2017.07.15.
TÉMA: blog/napló
KÓDOK: GF & saját
E-MAILcrybaby.gportal@gmail.com
Köszönöm, hogy benéztél! :)
 
BEJEGYZÉSEK

HAMAROSAN

2018.02.16. 23:13, crybaby

Sziasztok, bocsi az üres napokért, hamarosan új képekkel, kicsit télbúcsúztató,  tavasziasabb hangulattal térek vissza. :) Köszönöm a rengeteg látogatót! 
Pusziii, jövök pár napon belül! :D

ÚJ HÓNAP, ÚJ FÉLÉV

2018.02.04. 20:57, crybaby
Címkék: suli

Éééééés ismét lezártunk egy új félévet, immár a harmadikat az egyetemen, én legalábbis. :D Nagyon gyorsan lezajlott, 5 tárgyból 4et csináltam meg, 1ből bukok sajnos, de tavasszal megcsinálom. :D Amilyen tárgyak várnak rám viszont... fuh.. Mikroökonómia, Magas szintű programozási nyelvek 1, Operációs rendszerek 1, Adatszerkezetek és algoritmusok, Számításelmélet, Gazdasági matematika 2. Jól hangzik, igaz? :D Erre még jön a szaknyelvi angol, amihez most csütörtökön kell írnom egy szintfelmérőt. :D Nagyon izgulok, szóval tanulás ezerrel. :/ Nem tudom, milyen gyakran fogok tudni jelentkezni, de igyekszem. Láttam, hogy a napokban egész magas volt a napi látogatottság, pedig nem hirdettem, még én sem jöttem fel. :D Ha igény lenne a gyakoribb posztolásra, szóljatok nyugodtan és jobban aktivizálom magam. :D Végülis mindig akad mesélnivaló. :D Csak időt kell rá szánni. :P Ezt a félévemet szeretném a kapcsolatépítésre szánni, kicsit jobban közösségbe járni, főleg informatikusok körében mert tök antiszoc vagyok, alig vannak barátaim az egyetemen, nem élem meg magát az egyetemet, és ez tökszar. Szóval tervezek most menni nyitóbulira is. A pesti barátokkal meg Pesten tervezünk majd A38-ra menni. :D Lithium Night a legjobb <3 Szóval vannak tervek. Az egyetemi túranapokat sem szeretném kihagyni, továbbá zumbára szeretnék járni és mindenféle ingyenes lehetőséget kihasználni. :) Emellett még dolgoznom is kéne... szóval. :D Eseménydús félévnek nézek elébe. :DD

Ui. Egyébként megvettem az új mobilt *-* Annyira szééééép, nagyon szeretem, egész nap a kezemben van xddddd Huawei P10 Lite

BEVÁSÁRLÓLISTA

2018.01.20. 09:34, crybaby
Címkék: vásárlás
♫ ♪ Imagine Dragons - Not Today

Tegnap vettem rá magam, hogy megnézzem a Mielőtt megismertelek c. filmet. Eddig nem nagyon mertem, merttudtam, hogy szomorú, a híre megelőzte, már mindent tudtam róla, ezért úgy voltam vele, így már nem is éri meg megnézni, de jaj csodálatos film és nagyon is megérte, bár telesírtam a kispárnám, de nagyon tetszett. :') Egyébként kinéztem a JYSK-ben egy fehér rattan komódot, és ma Jasonnel elmegyünk megvenni, mert le van értékelve. *-* Igaz, hogy mobilra gyűjtök... ősz óta xdddd Az se lesz meg sose... Huawei P10 Lite-ot szeretnék. Akinek esetleg van ilyenje, írhatna pár dolgotróla, hogy hogy működik, van-e tipikus hibája esetleg, ami felmerülhet a későbbiekben, stb.

Na, a mai téma egyébként is a vásárlásmániámról szól, aminek sosem tudok nemet mondani sajnos. (Már a fél Pepco-tfelvásároltam.) Szeretnék magamnak írni egy listát, hogy miket szeretnék beszerezni (nagyrészt idén). Gondoltam rá, hogy kézzel jegyzetelem fel magamnak, de előbb a blogomban vezetném le, legalább írok. :D Tudom, hogy ritkán vagyok az elmúlt időben, nos ilyen a vizsgaidőszak. :c Na, de akkor íme a listám, amit folyamatosan bővítgetni fogok, ha eszembe jut még valami, mert jelenleg kiürült a fejem:

  • Huawei P10 Lite mobiltelefon
  • Full HD videokamera
  • Avon rendelések - jól jönne pár arcápoló és testápoló :D
  • vízszűrő kancsó
  • edzőcipő
  • hófehér fűzős utcai sportcipő
  • barna túrabakancs
  • gamer szék
  • laptop hűtő
  •  

# MIHEZ KEZDJEK, HA FELNŐTT LESZEK?

2018.01.11. 16:01, crybaby
Címkék: suli munka álom

- kérdi minden kisgyerek vagy tini, aki még nem tudja eldönteni, mi szeretne lenni, ha nagy lesz.

Nekem már ovis korom óta egyértelmű volt, hogy énekesnő vagy színésznő. A zene mindig is nagyon közel ált a szívemhez (a mai napig), rengeteget énekeltem hallás után persze, hiszen kottát olvasni akkor sem tudtam, mint ahogy ma sem igazán, legfeljebb csigalassan. Később megtanultam különféle hangszereken játszani magamtól, egyértelmű volt, hogy én a zenével szeretnék foglalkozni.

Egy idő elteltével viszont kisiskolás koromban sokféle magazint kezdtem vásárolni, Witch, 13, Jetix, Mondo, im, Bravo Girl!, stb. Annyira színes és változatos volt, rájöttem, hogy nekem ez az álmom, én szerkeszteni szeretnék, újságíró akarok lenni. Onnantól kezdve kézzel kreáltam a saját újságaimat, amik napokat vettek igénybe, de én nagyon szerettem ezzel foglalkozni. Persze az álalános iskola végére rájöttem, hogy a nyomtatott sajtónak mostmár nemigen lesz jövője. Rengeteg kedvelt újság szűnt meg, valamint a Mondo is már csak 2 havonta jelent meg. Elgondolkodtam azon, hogy mégis hogy élek majd meg ebből? Ráadásul én nem ilyen napilapokhoz szerettem volna menni, meg olyan újságokhoz, amikben celebekről írnak kamu dolgokat. Nekem mindig is a tini és az anime témájú magazinok jöttek be. De letettem erről a dologról, belátva, hogy ez nem fog működni.

Egy percig sem aggódtam, hiszen kicsi koromtól fogva rengeteget rajzoltam, addigra pedig már egész jó voltam benne, nagyon sok dicséretet kaptam mindig, így hát arra gondoltam, hogy a debreceni Medgyessy Gimnáziumba fogok menni művészeti irányba. (Nem oda mentem.xD) Nyolcadikosként oda jártam felkészítőre, viszont nem sokáig. Fél év után feladtam, mert a többiek festményeit, rajzait látva rájöttem, hogy nekem nincs ehhez elég tehetségem, és csak kellemetlenül éreztem magam, hogy nem tudom olyan szépre csinálni a dolgokat, mint a többiek. (Vicces, mert onnan mindenkit felvettek, és engem is felvettek volna, és akkor egy osztályba kerültem volna a mai legjobb barátnőmmel, valamint még számos régi barátommal, akik mint utólag kiderült, abba az osztályba jártak. Amibe én is járhattam volna. Na mindegy.)

Ezután (klikk a bővebben-re tovább) ...

# EGY CAPPUCCHINOT, KÖSZÖNÖM!

2018.01.08. 19:35, crybaby
♫ Camila Cabello - Havana

Jelenleg itt ülök barátom kocsmájában az irodában, és várom, hogy végezzen, aztán hazamehessünk. De 10-kor végez, addig meg el kell foglalnom magam, még jó, hogy itt a laptopom. :D Így mesélhetek nektek, illetve a jövőbeli magamnak, aki majd olvasgatja ezeket a sorokat. :) Érdekes dolog történt 1-2 napja. Carla -, a 18 éves unokatestvérem, akinek a bátyjával laktam korábban és aki mindenhonnan letörölt és letiltott - rámírt, hogy éppen az a film megy a tv-ben, amit korábban együtt néztünk, és mizu velem. Igazából már szilveszterkor is váltottunk pár szót. De meglepett, hogy most is írt, és egész sokat beszélgettünk általános témákról. Mi a helyzet otthon, milyen az új lakásuk, mivan a sulival. Aztán másnap megint rámírt, hogy és a fiúkkal mivan, közben megkért, hogy jelöljem már be facebookon, ha tudom, mert neki nem engedi a rendszer. xd  Elmondtam, hogy Jasonnel együtt maradtunk, aztán kérdeztem én is, hogy nála mi a helyzet. Sajnos elég bonyolult, és szomorú a magánélete most, sajnáltam, hogy nem tudok neki segíteni a fiú ügyeiben, de legalább elolvastam és próbáltam leírni, én mit tenék a helyében. Bár a kettőnk kapcsolata már sosem lesz a régi, de jólesett, hogy beavatott a magánéletébe újra, és ezek szerint érezhette, hogy szüksége van rám, ez pedig tényleg nagyon jó érzéssel tölt el. :) Ma is váltottunk pár szót, küldött magáról selfiet, ahogy a suliban ül órán. Én meg otthon tanultam a vizsgákra, szóval kitartást kívántunk egymásnak. :D Aztán én elmentem vásárolni, mert stressz alatt mindig ezzel engedem ki a gőzt. Vettem is a Bershkában egy csíkos haspólót, a Croppban egy csipkés aljú nyári topot (igen, azért veszek ilyesmiket, mert augusztusban megyek a szüleimmel Olaszországba*-*), és vettem 2 pár cipőt is, mert leértékelés volt a CCC-ben és a Deichmannban is. :D Az előbbiben egy fekete magas fűzős szexi bakancsot vettem, vagy mi ez, az utóbbiban pedig egy lapos barna bakancsot. :D Illusztrálom képekkel lentebb. A szatyrokat lefotóztam és elküldtem Carlanak, hogy velem ezt teszi a tanulás. Szóval a chatelésünk szinte olyan mint régen, már 3 nap telt el és mind3 nap írtunk valamit egymásnak, vicces videót vagy gifet küldtünk, úgyhogy tökjó. Új év, új kezdet talán. :D Másik pozitív, hogy tegnap még be volt telve a következő vizsgaidőpontra az összes hely, de ma mikor hazaértem a vásárlásból, láttam, hogy van 1 db szabad hely. Gyorsan leadtam a 2 napon belüli vizsgámat és felvettem 24-ére, így nyertem egy kis időt még tanulni, de ha nem sikerülne, még lesz utána 1 vizsgaidőpont, úgyhogy teljesen jó lesz így. De nagyon parázok ettől a számviteltől. Könyvelni kell, de eddig a legjobb jegy 3-as. Még az 5-ös tanulóknak is... Tehát félek rendesen. Na megyek, nézek valami filmet. :D Puszi! :*

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
NÉZZ BE HOZZÁJUK IS :) ♥

Ha szeretnél kikerülni, jelezd a chatben vagy a vendégkönyvben! :)

>Szabályok<
Milyen képpel tudnál kitenni? <

   
   

korlátlan hely

Lekerültek <

 
ONLINE OLVASÓK

mozillában nem látszik :(

 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2017-07-15
 
TUMBLR